Over ons

Wij werken op dit moment met  3 verkoop stylistes. Robuustelampen.nl is een gift en living zaak die trendy en sfeervol.

Ons merkenaanbod, onze kennis van meubelen, woonaccessoires en trends, ons woonadvies, onze service en klantgerichtheid zijn redenen om telkens weer bij ons terug komen.

Daar zijn we trots op. Onze woon en styling adviseurs nemen alle tijd voor u, en inspireren u graag bij uw nieuwe inrichting. 

Graag zien wij u bij ons terug in de winkel.Wilma, Manon en Helene.

 

 
 
Ik ben Wilma van Ginkel,
Robuustelampen.nl is een uit de hand gelopen hobby van mij. Twintig jaar geleden heb ik de winkel over genomen. We zijn gegroeid naar de trendsettende woonwinkel in de regio.

Voor cadeau artikelen, verlichting of meubels bij Robuustelampen.nl bent u aan het juiste adres.

Inkopen is elk seizoen weer een feest. Regelmatig gaan we naar internationale beurzen om de nieuwste trends in te kopen. 

Verlichting is een specialisme van Robuustelampen.nl en met inkoop zie ik altijd weer mooie verlichting. Of het nu landelijk of industrieel is.

De keuze is enorm in de winkel.

Ook de collectie lampen kappen is uniek in de regio. We hebben verschillende modellen en we zijn echt gespecialiseerd in het geven van het juiste advies.

Op de webshop staat een kleine greep uit de collectie van de verlichting.

 Ook in meubels is er een ruime keuze in hout soorten en stijlen. Landelijk of stak de keuze is enorm dus kom langs en laat u verrassen.

 

Ik ben Manon van Ginkel,

Na een opleiding van 4 jaar te doen in styling, heb ik veel ervaring opgedaan en ben ik gelijk bij Robuustelampen.nl gaan werken. Op het Nimeto heb ik gezeten waar ik een breede opleiding heb gedaan.

Daar had ik grafisch, standbouw en styling gedaan. Ik heb stage gelopen bij verschillende grote styling winkels waar ik ontzettend veel geleerd heb.

Het is altijd leuk om klanten te helpen. Als de klant een goed advies heb kunnen geven, stylingtips en ze tevreden naar huis gaan geeft je dat een goed gevoel.

We hebben een ruim assortiment dus klanten kunnen hier alles vinden voor hun interieur.

Wij helpen u graag met het stylen van u interieur en Robuustelampen.nl heeft u genoeg te bieden.

 

Ons adres is:
Marconistraat 8
3771 AM Barneveld
tel:0342-219090
 

De openingstijden zijn:

Ma                                13:00 tot 18:00

Di t/m Do                       09:00 tot 18:00

Vrij                                09:00 tot 21:00

Za                                 09:00 tot 16:00

 

.