Vloerlampen Light Living

De vloerlampen van het merk Light en Living hebben een robuuste uitstraling en de kenmerkende eenvoud van een stoere lamp. Je kunt ze gewoon online kopen. Met stoere staande lampen creëer je extra sfeer in huis. Zet ze bijvoorbeeld neer als schemerlamp bij een bank, bij je favoriete fauteuil of in een hoek van je slaapkamer. Een aantal vloerlampen is bovendien perfect als leesverlichting, maar in een oogwenk – vaak door een halve draai van het kapje – heb je sfeerverlichting. Onze landelijke en industriele vloerlampen zijn ook bijzonder geschikt om woonkamer, keuken, tuinhuis of veranda de gewenste warmte en sfeer te geven. Welke keuken u ook heeft – strak, modern of landelijk, handgeschilderd – de passende vloerlamp staat bij ons voor u klaar.

Voor advies en om de lampen daadwerkelijk te zien bent u natuurlijk ook welkom in onze sfeervol ingerichte winkel in Barneveld.

Dit product is te zien in onze showroom als het op BESTELLEN staat .Als er LEVERING OP AANVRAAG staat is het product momenteel uitverkocht.

Voor vragen kunt u mailen naar: info@robuustelampen.nl

1 2 3
1 2 3